tirsdag 30. april 2013

Opp og ned og opp igjen.......

Jeg har antagelig tidligere skrevet om det å føle seg utilpass og ikke få til noe....

Vel........det går jo opp og ned her i verden...

På lørdag hadde vi i Corvus Corax en meget vellykket konsert, som satte en effektiv stopper for den manglende selvtilliten jeg har kjent på den siste tiden. Muskelsmertene var borte og jeg følte meg meget bra.

Natt til i dag kom tilbakeslaget, jeg har vært så urolig i natt, nesten ikke sovet og vært helt propell. Og såååå vondt som jeg har hatt i muskulaturen. Så utrolig stort tilbakeslag.....

I dag har jeg altså bare sittet her, det er nok en gang tydelig bevist at kreftene ikke er helt på topp.....

Nå ja, humøret er ganske bra allikevel..........så da gjenstår vel bare å klare å smile, smile, smile inn i morgendagen.


tirsdag 23. april 2013

Ubrukelig......

5284_522842537757227_105413839_n

Se på dette da dere, alle disse berømte personene har en gang vært regnet som ubrukelige på et eller annet tidspunkt i livet. Og hvordan framstår de i dag?

Jeg antar at de rett og slett aldri har gitt opp og også hoppet på de sjansene som bød seg. For å klare det kan man antagelig ikke sette seg ned og deppe, da går mulighetene forbi en.

Jeg har iallefall ikke vært på toppen de siste par ukene, mye skjer rundt meg, og jeg går helt i kne. Jeg må tydeligvis lære på den harde måten, for jeg kan ikke få noen sjanser i livet til å prøve en annen retning dersom jeg skal fortsette slik.

Så jeg velger å ta fram knyttneven og aldri gi opp, aldri!!!

Jeg skal klare det.........om jeg så skal krabbe framover.

fredag 5. april 2013

Vilt landskap


Tenkte jeg aldri skulle la meg temme helt, jeg. I mitt landskap er det ville fjell, vakre solgylne stråler, men også mørke, mørket som munner ut i lyset.

Jeg leker og lever min dag.



God fredag

God morgen. Da ser jeg at sola står opp over min nye dag. En vårlig fredag er allerede noen timer gammel før jeg begynner å prise dagen. Løfter blikket og tenker at dette gjør jeg for første gang på veldig lenge. Det er lys, det er vår i lufta, og jeg kan glede meg over ny helg med min kjære, og underveis skal jeg nyte små opplevelser og glimt av godhet. Da vet jeg at dagen blir god for meg. Ønsker alle gode, flotte venner en god dag.

Klem fra

WenChe

Bilde: God morgen. Da ser jeg at sola står opp over min nye dag. En vårlig fredag er allerede noen timer gammel før jeg begynner å prise dagen. Løfter blikket og tenker at dette gjør jeg for første gang på veldig lenge. Det er lys, det er vår i lufta, og jeg kan glede meg over ny helg med min kjære, og underveis skal jeg nyte små opplevelser og glimt av godhet. Da vet jeg at dagen blir god for meg. Ønsker alle gode, flotte venner en god dag.

torsdag 4. april 2013

Akseptere meg selv



Ja, jeg er den jeg er, tror jeg må begynne å akseptere det snart nå. Og samtidig elske meg selv, gi meg selv kjærlighet og omsorg.

Jeg har vondt i musklene, jeg er ikke rik, jeg kan være innmari deppa enkelte ganger. Helsa blir det orden på, mer penger kommer etterhvert og OK så er jeg deppa, men jeg kan leve med det, leve gjennom det, og ta den tiden det tar for å bli helet.

So what!!