fredag 5. oktober 2012

Vi må enes.........

............i et landskap av kulde, kynisme og egoisme farer vi rundt som i blinde. Stress, tidsklemme og et evig jag etter status, får oss til å se vår egen nese, hanskes med våre egne problemer og lar oss tro at penger er selve lykken.

I dag hadde jeg et syn.......gjennom et bilde av 10.000 munker som bad for fred, så slo det ned i meg: Vi må enes! La universell kjærlighet flomme gjennom hver enkelt av oss, og la oss se at det er den enhetlige, guddommelige kraften som er essensen i verden, det er det som skal til for å snu egotrenden.

Dersom alle mennesker kobler seg på begynner Universet å vibrere, jo flere, jo sterkere, kjærligheten flammer opp og sendes ut, og forsterkes, flommer over en jord som er så mørklagt på mange måter.

Uansett religion, hudfarge eller kulturell bakgrunn, kjærlighet er et språk alle forstår. Gudsbegrepet er så felles for alle, ingen har rett eller tar feil, vi er alle unike og individuelle for Universet, som har skapt oss med tanke på at hver og en har en misjon og en plass i verden.

Det finnes en grunn til at vi er her, og uansett hva vi skal utrette, eller hvor vi skal gå, er vi nødt til å gjøre det i kjærlighet. Bare gjennom den kan vi skape den jord som gir alle mennesker verdighet, kjærlighet og omtanke for hverandre.

Fra og med i dag er jeg en veiviser og en hjelper for deg som famler i mørke. Jeg skal tenne lyset i mørket du befinner deg i, og vandre med deg til evig tid.

Takk for at akkurat du, medmenneske, finnes.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar