lørdag 10. november 2012

Trollringen


Når vi er inne i lyset, når vi er fylt opp av kjærlighet, så kan det hende vi utstråler så mye at mørket i andre mennesker blir truffet. Det er vondt for dem som blir utsatt for lyset, fordi de rett og slett ikke takler å møte seg selv på godt og vondt. Og redsel avler som vi alle vet av og til sinne, og det kan innebære at vi får en ubehøvlet behandling tilbake fra andre mennesker. Vi får en "trollring" rundt oss, fordi noen med mye smerte og sorg inni seg ikke vil oss vel, de takler ikke at noen har det bedre enn dem, og orker ikke alt kjærlighetslyset som stråler mot dem.

Jeg vil si at det er meget viktig at du som stråler ikke lar deg oppsluke av de sorte hullene som farer rundt deg i trollringen. Du er trygg i sirkelen fordi du omkranser deg med kjærlighetskraften og er beskyttet av den. De mørke menneskene kan ikke nå inn til deg, kanskje de sågar trenger at du belyser dem, kanskje de etterhvert kommer deg litt i møte, åpner seg og ber om hjelp.

Du kan egentlig bare stige inn i lyset og fly over disse menneskene om du ønsker det, og av og til kan nok det være det beste. Universalkraften har sterke nok energier til å kunne løfte deg og la deg sveve til et lysere sted.

Poenget er at det er ditt valg, og når du er fylt av kjærlighet og sender dette ut, så vil du kunne se dine muligheter, få oppfylt de løftene som er gitt deg om tro, om håp og om kjærlighet.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar